Eğitimin İçeriği:
- Su Ürünleri Sektöründe HACCP Uygulamaları
(Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizleri) - HACCP’ in Geleneksel Yöntemlerle Karşılaştırılması
- HACCP ile İlgili Tanımlamaları
- Uygulamada HACCP Prensipleri
- HACCP Planının Oluşturulması
- HACCP Planının Yürütülmesi ve Korunması
- Potansiyel Balık ve Balık Ürünleri Güvenliği Tehlikeleri
- Biyolojik Tehlikeler
- Parazitler
- Kimyasal Tehlikeler
- Skombrotoksin (Histamin) Formasyonu
- Doğal Toksinler
- Ağır Metallerin Tanımlanması
- Çevresel Kimyasal Kontaminantlar ve Pestisitler
- Fiziksel Tehlikeler
- Su Ürünleri Endüstrisinde Hijyen
- Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Sektöründe HACCP Uygulamaları
Eğitimin Kontenjanı: Minimum 10
Eğitim Süresi ve Yeri: 20 Saat / Zoom Toplantısı (Teorik) ve Ege Üni. Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Lab. (Uygulama)
Kontenjan durumuna göre engelliye %10 indirim uygulanmaktadır.
Kontenjan durumuna göre birinci derece şehit yakını ücretsiz faydalanabilecektir.
Eğitim Sonunda “EGESEM e-Sertifika” verilir.
E-Devlet Sertifika Sorgulama: Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi eğitimlerini 70 puan ve üzeri not alarak tamamlayan katılımcılar en geç 20 gün içinde sertifikalarını turkiye.gov.tr (e-Devlet kapısı) sistemine girdiklerinde sorgulama alanına “Ege Üniversitesi Sertifika Sorgula” yazılıp belge oluştur diyerek görüntüleyebilirler.
Aşağıdaki linke tıklayarak sertifikanızı sorgulayabilirsiniz.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.