Eğitimin İçeriği:
- Türk Mutfağında Deniz Kültürü
- Osmanlı Mutfağında Su Ürünlerinin Önemi
- Geçmişten Günümüze Mutfakta Kullanılan Su Ürünlerinin Tanıtılması
- Ön İşlemler, Geleneksel Su Ürünleri İşleme Yöntemleri (Tuzlama, Kurutma, Marinasyon, Lakerda, Tütsüleme )
- Türk Mutfağında Pişirme Teknikleri
Eğitim Süresi: 18 Saat (6 saat teorik-12 saat uygulama)
Eğitimin Kontenjanı: Minimum 5
Kontenjan durumuna göre engelliye %10 indirim uygulanmaktadır.
Kontenjan durumuna göre birinci derece şehit yakını ücretsiz faydalanabilecektir.
Eğitim Sonunda “EGESEM e-Sertifika” verilir.
E-Devlet Sertifika Sorgulama: Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi eğitimlerini 70 puan ve üzeri not alarak tamamlayan katılımcılar en geç 20 gün içinde sertifikalarını turkiye.gov.tr (e-Devlet kapısı) sistemine girdiklerinde sorgulama alanına “Ege Üniversitesi Sertifika Sorgula” yazılıp belge oluştur diyerek görüntüleyebilirler.
Aşağıdaki linke tıklayarak sertifikanızı sorgulayabilirsiniz.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.